14 okt 2020
Nieuwe Corona-maatregelen bij Perspectief Zutphen

In verband met de aangescherpte maatregelen van 13 oktober van de overheid hebben wij aanvullende maatregelen getroffen:

  • Afspraken met klanten doen we waar kan digitaal. Fysieke afspraken blijven zo nodig ook mogelijk. Wil je een afspraak met een van onze medewerkers van het sociale wijkteam, dan kun je ons hiervoor bellen op 0575 - 519 613, kies voor 1 of stuur een mail aan info@perspectiefzutphen.nl of kijk op de website voor de rechtstreekse nummers.
  • Onze buurthuizen, zoals de Uitwijk en ’t Nut, blijven open. In deze gebouwen hanteren we een maximum van 30 bezoekers per gebouw voor georganiseerde ontmoetingen met en tussen bewoners. We schenken geen koffie/thee/etc meer. Voor bezoekers geldt een registratieplicht. Mondkapjes zijn verplicht (tenzij je in een ruimte op een vaste plek zit). Inloop is niet meer toegestaan.
  • Het inloopspreekuur van Rechtsbijstand op locatie in de Uitwijk vervalt; wil je toch een afspraak maken hiervoor, dan kan dat telefonisch via 06 112 50 711 of mail naar info@rechtsbijstandoplocatie.nl om af te stemmen wat mogelijk is.
  • Buurtservice blijft buitenklussen doen en stopt tot nader order met klussen binnen.

Heb je vragen over bovenstaande, neem dan gerust contact op met jouw contactpersoon bij Perspectief of mail naar info@perspectiefzutphen.nl.
Voor vragen over ’t Nut, neem contact op met Taco Ter Horst, t.terhorst@perspectiefzutphen.nl. Voor vragen over de Uitwijk, neem contact op met Greet Zweers, g.zweers@perspectiefzutphen.nl.