Vaste tarieven Buurtservice

In de afgelopen jaren hebben wij onze diensten aangeboden tegen een vrijwillige bijdrage. Met deze brief willen wij je informeren dat dit vanaf 15 maart 2024 gaat veranderen. Dit in verband met de stijgende prijzen van het gereedschap, brandstof en andere benodigdheden die we nodig hebben voor het uitvoeren van onze diensten. Om dit allemaal te kunnen bekostigen, heeft Buurtservice een aantal tarieven opgesteld per klus, zie onderstaand schema:

Dienst Inhoud Tarief
Transportklussen stort Het vervoeren van spullen naar de stort € 25 per klus
Schilderklussen € 25 per kamer
Laminaat leggen € 25 per kamer
Montageklussen Schilderijen/kastjes/gordijnen/etc. ophangen € 10 per item
Tuinklussen € 25 per voor-of achtertuin. Dus € 50 voor beide tuinen
Groen afvoeren naar Circulus Berkel na tuinklus € 10
Bestratingsklussen Kleine bestrating (max 10 m²) € 5 per m²
Big bags Voor tuinafval € 25
Plaatsing schutting € 10 per schuttingdeel of poort
Ritten Huisraadbank Ophalen en afleveren van huisraad aan huis Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht

Als tijdens de kijkafspraak blijkt dat de klus meer of minder werk met zich meebrengt, kan in overleg met ons afgeweken worden van de vaste prijzen. Voor hele kleine klusjes zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de radiator zullen we een vrijwillige bijdrage blijven vragen.

We zijn ons ervan bewust dat wij er zijn voor inwoners met weinig financiële middelen, daarom hebben wij ons ingezet deze prijzen zo laag mogelijk te houden. Wanneer jij graag hulp wilt van Buurtservice maar deze tarieven toch te hoog zijn, is het mogelijk contact op te nemen met sociaal werk voor ondersteuning.

Sociaal werk vanuit Perspectief is te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00-13:00 via telefoonnummer: 0575 – 519 613 (keuzemenu 1) of via het contactformulier.

In het geval dat jouw gewenste dienst niet in de lijst staat, neem gerust contact met op Buurtservice. Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 08:00 – 12:30 via
telefoonnummer: 0575 – 570 454, of via het klussenformulier .

Team Buurtservice