Podcast Buurtservice

Vrijwilliger Natascha werkt bijna een jaar bij Buurtservice. Na een veelbewogen leven is ze hier helemaal op haar plek: “Ik heb veel hulpverlening gehad. Ik vind het mooi om wat terug te kunnen doen voor anderen.” Buurtservice is onderdeel van Perspectief, waar mensen klussen in en om huis doen voor mensen die dat zelf niet meer kunnen en weinig financiële middelen hebben. Vrijwilliger Natascha is gestart met schilderklussen, omdat ze daar goed in is en afgelopen jaar uitgegroeid tot één van de werkleiders.

Gespreksleider Mark Rietdijk, sociaal makelaar Stephan Hondelink en Niek Wösten van Perspectief Zutphen spreken met Natascha over haar leven, hoe ze na een jarenlange drugsverslaving haar leven weer op de rit kreeg, wat Buurtservice haar brengt en natuurlijk haar talent voor schrijven en taal.

Goed nieuws voor Natascha is dat ze in november (na de opname van de podcast) doorgestroomd naar een betaalde baan bij MG Plastics!

Luister je mee?

Meer weten over Buurtservice? Kijk op https://www.perspectiefzutphen.nl/buurtservice/

Met heel veel dank aan Lukas de Groote van RTV Berkelstroom, lokale omroep voor Zutphen en omgeving: https://www.berkelstroom.nl/