Join us

Geef je sociale leven een boost. Wil je meer leuke dingen doen? En vind je het lastig om vrienden te maken? Dat komt vaker voor.  In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich vaak alleen. Heb jij daar ook last van? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join Us in Zutphen. Wij, sociaal werkers Vincent en Joanne van welzijnsorganisatie Perspectief, brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden.

Wat doe je bij Join Us?
Bij Join Us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Altijd jezelf zijn
Lola-Kay vertelt over haar deelname aan Join Us. ‘Ik had het gevoel dat niemand me leuk vond en dat ik niet goed genoeg was. Ik heb toen op internet gezocht of er iets bestond waar je vrienden kon maken ofzo. Zo kwam ik bij Join Us.’ Inmiddels is Lola-Kay uitgestroomd en blikt ze terug. ‘Bij Join Us kun je altijd jezelf zijn en je kunt er ook een stuk zelfverzekerder van worden. Ik merkte bij Join Us dat ik wél goed genoeg was en kan nu op andere plekken ook beter laten zien wie ik ben.’

Kom erbij. Join Us!
Ben je nieuwsgierig naar Join Us? Iedereen is van harte welkom! Je kunt jezelf aanmelden via de website. We nemen na aanmelding op de site contact met je op. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.

Praktische informatie
Onze Join Us groepen komen om de week op dinsdag samen van 18:30 tot 21:30 uur.

Locatie: Ixta Noa, IJsselkade 9, 7201 HB Zutphen