Website en huisstijl vernieuwd

Perspectief Zutphen heeft een nieuwe website en huisstijl. Samen met lokale ondernemers heeft welzijnsorganisatie Perspectief Zutphen een nieuwe website www.perspectiefzutphen.nl en een nieuwe huisstijl ontwikkeld. De nieuwe website biedt toegankelijke informatie over wat Perspectief voor en met inwoners in de gemeente Zutphen betekent. De hexagoon-vorm -als meest krachtige en verbindende vorm in de natuur- blijft de basis van de huisstijl.

“Perspectief verbindt mensen aan elkaar en gaat samen met inwoners aan de slag. Wij geloven in de kracht van het netwerk. Zo hebben we ook onze nieuwe website de afgelopen maanden ontwikkeld: samen met ons netwerk,” vertelt directeur-bestuurder Jorinde Klungers enthousiast. “Het resultaat is een toegankelijke site, waar je gemakkelijk kunt vinden waarvoor je bij ons terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over onze sociale wijkteams, buurthuizen, Buurtbemiddeling en onze jongerenstraatcoach.”

De website is ontwikkeld door John Post (PMP) en David van Mierlo (Gooddave). Fotografe Hannah Sophia Bakels maakte de foto’s, een hele uitdaging met alle Coronarichtlijnen. En Marijke Maarleveld (ViaMare) zorgde voor de prachtige, nieuwe huisstijl.