Coördinatie huisraadbank

Vanaf 1 maart 2024 neemt Buurtservice de coördinatie van de Huisraadbank over van de Zutphense Uitdaging/Mede in Zutphen.

De Zutphense Uitdaging heeft Buurtservice gevraagd om de coördinatie van de Huisraadbank over te nemen. Daar hoefden wij niet lang over na te denken! Buurtservice, onderdeel van Perspectief Zutphen, staat klaar om een brug te slaan tussen hen die spullen willen aanbieden en zij die in nood zijn. Vanaf maart 2024 kunnen inwoners van Zutphen via Buurtservice hun goede, bruikbare spullen schenken, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen bij mede-inwoners met een beperkt budget.

Wil je spullen doneren, of heb je juist behoefte aan bepaalde spullen? Vanaf maandag 11 maart 2024 kun je hierover contact opnemen met Buurtservice.

Aanmelden via:
We zijn telefonisch te bereiken op maandag- , woensdag-  en vrijdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur op 0575-570454, of per e-mail op buurtservice@perspectiefzutphen.nl  Je kunt ook binnenlopen op onze locatie (het Ketelhuis) aan de Mozartstraat 74 op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8.00 tot 16.00 uur.

Spullen aanbieden:
Als je spullen wilt doneren, plannen we graag een kijkafspraak bij je thuis in om te beoordelen of de spullen geschikt zijn om een nieuwe eigenaar te vinden. Hoewel we helaas niet alle aangeboden spullen kunnen accepteren vanwege beperkte ruimte, zorgen we ervoor dat de goedgekeurde items direct worden overgebracht naar de Huisraadbank met onze bus.

Aanvraag indienen:
Indien je juist dringend spullen nodig hebt, kun je een kijkafspraak bij ons inplannen in de loods van de Huisraadbank. Deze afspraken vinden uitsluitend plaats op afspraak met Buurtservice en kunnen alleen worden gemaakt via maatschappelijke organisaties in Zutphen die betrokken zijn bij een persoon of gezin.

Vervoer:
Bij Buurtservice streven we ernaar om niet alleen spullen te bieden, maar ook ondersteuning waar nodig. Als je geen vervoer hebt om de spullen op te halen, staan we klaar om samen met jou naar passende oplossingen te zoeken.

We hopen ook hiermee een positieve impact te hebben op het leven van mensen in Zutphen die onze hulp het hardst nodig hebben. Samen bouwen we aan een sterke gemeenschap.

Meer informatie over Buurtservice op www.perspectiefzutphen.nl/buurtservice en via Instagram www.instagram.com/buurtservice_zutphen