DutchEnglishFrenchTurkish
0575 519 613

Coronamaatregelen

In verband met de aangepaste maatregelen van de overheid, hebben wij onze dienstverlening aangepast:

  • Afspraken met klanten doen we waar kan digitaal. Fysieke afspraken blijven zo nodig ook mogelijk. Wil je een afspraak met één van onze medewerkers van het sociale wijkteam, dan kun je ons hiervoor bellen op 0575 – 519 613, kies voor 1 of stuur een mail aan  info@perspectiefzutphen.nl of kijk op de website voor de rechtstreekse nummers.
  • Onze buurthuizen zijn gesloten voor inloop, met uitzondering van de jongereninloop in buurthuis De Uitwijk. Waar mogelijk kunnen georganiseerde activiteiten voor kwetsbare groepen wel doorgaan in afstemming met de betrokkenen zelf.
  • Het inloopspreekuur van Rechtsbijstand op locatie in de Uitwijk vervalt; wil je toch een afspraak maken hiervoor, dan kan dat telefonisch via 06 112 50 711 of mail naar info@rechtsbijstandoplocatie.nl om af te stemmen wat mogelijk is.
  • Buurtservice voert weer buitenklussen uit. Binnenklussen worden nog niet uitgevoerd, maar kunnen wel worden aangemeld voor de periode na de lockdown. Heb je een klus en/of vragen hierover, dan kun je contact opnemen met Buurtservice via 0575-570454 (op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur).

Deze tijd vraagt veel van ons allemaal. Blijf daarom niet alleen zitten met je vragen of zorgen. Wil je hulp? Maak je zorgen over iemand? Of wil je iets betekenen voor een ander? Neem contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag.

Voor vragen over ’t Nut, neem contact op met Taco Ter Horst, t.terhorst@perspectiefzutphen.nl.
Voor vragen over de Uitwijk, neem contact op met Greet Zweers, g.zweers@perspectiefzutphen.nl.