DutchEnglishFrenchTurkish
0575 519 613

Coronamaatregelen

In verband met de Corona maatregelen van de overheid, hebben wij onze dienstverlening aangepast:

  • We maken waar mogelijk weer fysieke afspraken met klanten. Een digitale of telefonische afspraak kan natuurlijk ook. Wil je een afspraak met één van onze medewerkers van het sociale wijkteam, dan kun je ons hiervoor bellen op 0575 – 519 613, kies voor 1 of stuur een mail aan info@perspectiefzutphen.nl of kijk op de website voor de rechtstreekse nummers.
  • Onze buurthuizen zijn weer open, ook voor inloop.
  • Veel activiteiten zijn weer opgestart. Van harte welkom!
  • Vanaf september is er weer een inloopspreekuur van “Rechtsbijstand op locatie” in buurthuis de Uitwijk. Wil je voor die tijd een afspraak maken? Dan kan dat telefonisch via 06 112 50 711 of mail naar info@rechtsbijstandoplocatie.nl om af te stemmen wat mogelijk is.
  • Buurtservice voert weer buitenklussen uit. Binnenklussen worden nog niet uitgevoerd, maar kunnen wel worden aangemeld voor de periode na de lockdown. Heb je een klus en/of vragen hierover, dan kun je contact opnemen met Buurtservice via 0575-570454 (op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur).

Deze tijd heeft veel gevraagd van ons allemaal. Blijf daarom niet alleen zitten met je vragen of zorgen. Wil je hulp? Maak je zorgen over iemand? Of wil je iets betekenen voor een ander? Neem contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag.

Voor vragen over buurthuis ’t Nut, neem contact op met Taco Ter Horst, t.terhorst@perspectiefzutphen.nl.
Voor vragen over buurthuis de Uitwijk, neem contact op met Greet Zweers, g.zweers@perspectiefzutphen.nl.