Meewerken in ons team

Werken in ons team

Buurtservice kan altijd hulp gebruiken. Door bij Buurtservice te werken, help je mee aan het verbeteren van de wijken in Zutphen. Zo wordt de wijk prettiger om in te wonen. Wij bieden een prettige werkplek waar je ook nieuwe dingen meemaakt en leert. Wij vinden het belangrijk dat mensen van elkaar leren, nieuwe dingen doen en actief bezig zijn.

Bij Buurtservice is er plek voor drie groepen mensen:

  • vrijwilligers
  • mensen die via GelreWerkt! in een traject zitten
  • en een paar plekken voor mensen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn mensen die hun kennis en ervaring willen inzetten om de doelen van Buurtservice te helpen bereiken. Vaak hebben vrijwilligers werkervaring en kunnen prima zelfstandig werken. De vacatures vind je bij de Vrijwilligerscentrale van Perspectief, www.vrijwilligerscentrale-zutphen.nl.

Trajectmedewerkers van GelreWerkt!

Mensen die via GerleWerkt! bij Buurtservice werkzaam zijn, werken meestal voor een afgesproken periode bij ons. Ze werken voor de wijk, maar ook voor zichzelf. Zij spreken met GelreWerkt! en Buurtservice één of meerder persoonlijke doelen af. Om deze doelen te halen, krijgen ze hulp van de coach van Buurtservice.

Werken met extra ondersteuning

Wij hebben een beperkt aantal plekken voor mensen die extra hulp nodig hebben. Een fijne en veilige werkplek is het belangrijkste. Daarbij krijgen zij extra ondersteuning door de coaches en de voorman. Deze werkplekken krijg je via sociaal werk van Perspectief en/of via  een verwijzende instantie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op. Wij vertellen je graag wat er mogelijk is. We zijn bereikbaar op 0575-570454 of via het contactformulier.