25 aug 2016
Promotietour Wehelpen

Van maandag 5 tot en met donderdag 8 september is er een promotietoer van WeHelpen in Zutphen en Warnsveld. De promotietoer is bedoeld om inwoners, organisaties en verenigingen te informeren over de mogelijkheden die WeHelpen biedt.

De momenten dat het promotieteam actief is valt samen met de openingstijden van de WeHelpen balies. Diverse organisaties en vrijwilligers zijn dan actief, ook de gemeente doet mee met deze promotietoer, wethouder Patricia Withagen helpt mee op maandag 5 september. Patricia Withagen, wethouder gemeente Zutphen, zegt het volgende over WeHelpen: “WeHelpen.nl is een prachtig initiatief, omdat inwoners op een gemakkelijke manier elkaar kunnen helpen. Via de website leg je eenvoudig contact wat de drempel verlaagt om hulp te vragen en aan te bieden.”

 Start promotietour We Helpen

 

 

 

 

 

 

                       

 

 

Foto: startsignaal door wethouder Patricia Withagen voor promotietoer WeHelpen

 

Programma promotietoer

Tijdens de promotietoer is het aanjaagteam WeHelpen Zutphen en Warnsveld  samen met vrijwilligers op verschillende plekken in Zutphen en Warnsveld  aanwezig. Het aanjaagteam WeHelpen bestaat uit: Algemene Hulpdienst Zutphen/Warnsveld, gemeente Zutphen, Humanitas, Ixta Noa, PMO (Platform Maatschappelijke Ondersteuning), Stichting platform gehandicapten & chronisch zieken, ROC Aventus, Sutfene, Vrijwilligerscentrale Zutphen en Wijkteam Noordveen. De diverse WeHelpen balies in Zutphen en Warnsveld worden feestelijk aangekleed ter herkenning. U kunt het promotieteam tegenkomen in de wijken waar de balies zijn.

Openingstijden WeHelpen balies en schema promotietour:

Maandag 09.00 - 12.00 uur Praktijkhuis Ixta Noa aan Stationstraat 1
Dinsdag 11.00 - 13.00 uur de Bibliotheek in Zutphen
Dinsdag 14.00 - 16.00 uur Weg naar Laren 59
Woensdag 9.00 - 12.00 uur het Warnshuus in Warnsveld
Donderdag 10.00 - 12.00 uur bij het Genietcafé (Huize Borro, Oude Bornhof 55-57)
Donderdag 14.00 - 16.00 uur Waterkracht (Ruys de Beerenbrouckstraat 106).

Nieuwsgierig naar WeHelpen, kom dan langs tijdens de promotietoer! U bent van harte welkom.