18 nov 2020
Nieuwe Coronamaatregelen bij Perspectief vanaf 19 november

In verband met de aangepaste maatregelen vanaf 19 november van de overheid hebben wij onze dienstverlening aangepast:

  • Afspraken met klanten doen we waar kan digitaal. Fysieke afspraken blijven zo nodig ook mogelijk. Wil je een afspraak met een van onze medewerkers van het sociale wijkteam, dan kun je ons hiervoor bellen op 0575 - 519 613, kies voor 1 of stuur een mail aan info@perspectiefzutphen.nl of kijk op de website voor de rechtstreekse nummers.
  • Onze buurthuizen zijn weer open vanaf donderdag 19 november. Het gaat om de locaties de Uitwijk, ’t Nut, Mulderskamp en Brink Zuid. Van harte welkom!
    In de Uitwijk en 't Nut hanteren we een maximum van 30 bezoekers per gebouw voor georganiseerde ontmoetingen met en tussen bewoners. In Mulderskamp en Brink Zuid geldt een maximum van 15 personen. We schenken geen koffie/thee/etc meer. Voor bezoekers geldt een registratieplicht. Mondkapjes zijn verplicht (tenzij je in een ruimte op een vaste plek zit). Inloop is niet meer toegestaan.
  • Het inloopspreekuur van Rechtsbijstand op locatie in de Uitwijk vervalt; wil je toch een afspraak maken hiervoor, dan kan dat telefonisch via 06 112 50 711 of mail naar info@rechtsbijstandoplocatie.nl om af te stemmen wat mogelijk is.
  • Buurtservice start vanaf maandag 23 november weer op met buitenklussen. Klussen binnen worden voorlopig niet uitgevoerd. Buurtservice is telefonisch bereikbaar op 0575-570454 (op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur). 

Deze tijd vraagt veel van ons allemaal. Blijf daarom niet alleen zitten met je vragen of zorgen. Wil je hulp? Maak je zorgen over iemand? Of wil je iets betekenen voor een ander? Neem contact met ons op, dan gaan we samen aan de slag.

Voor vragen over ’t Nut, neem contact op met Taco Ter Horst, t.terhorst@perspectiefzutphen.nl. Voor vragen over de Uitwijk, neem contact op met Greet Zweers, g.zweers@perspectiefzutphen.nl.