02 jul 2018
Een mooi afscheid en een warm welkom

Woensdagavond werden vrijwilligers van Waterkracht, onder het genot van een hapje en drankje, hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet door onze directeur-bestuurder Jorinde Klungers. 

 

Met ingang van 1 juli aanstaande neemt Hotspot Hutspot de taken van beheerder voor deze locatie over. De nieuwe beheerder Dorine Ruter van Hotspot Hutspot werd officieel welkom geheten en zij vertelde meer over de plannen voor Waterkracht. Ze bedankte iedereen en gaf aan dat ze het fijn vind dat er vrijwilligers willen blijven. Aankomende week gaan ze al 2 dagen de keuken openen, en iedereen is natuurlijk van harte welkom!  Wij zijn blij dat een groot deel van de vrijwilligers zich wil blijven inzetten voor Waterkracht. Daarmee blijft de spilfunctie van Waterkracht in de wijk geborgd.

Ook de beheerders, Greet en Richard, werden in het zonnetje gezet. Zij blijven werkzaam bij Perspectief Zutphen, maar op een andere locaties. Greet wordt beheerder van de Uitwijk, Brink Zuid en de Born en Richard beheerder van ’t Nut in Warnsveld in combinatie met algemene beheerderstaken binnen Perspectief.  Zowel de beheerders als de vrijwilligers ontvingen een groot applaus voor hun gegeven inzet!

Jorinde Klungers sprak haar vertrouwen uit in een mooie toekomst voor het wijkcentrum en wenste Dorine veel succes!" 

IMG 7118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlnr: Richard Sluizeman, Dorine Ruter, Greet Zweers en Ruth Koopman