30 jun 2020
Locaties Perspectief weer open: van harte welkom!

De locaties van Perspectief Zutphen zijn en gaan weer open. Jij bent van harte welkom! Er zijn diverse maatregelen genomen om bezoekers en vrijwilligers goed te kunnen ontvangen. Door deze maatregelen kunnen we minder mensen ontvangen dan voorheen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze beheerders, zij staan je graag te woord.

Hieronder een korte toelichting per locatie:

De Uitwijk (Brink 116, Zutphen):
De Uitwijk zal weer open zijn vanaf 7 juli. Groepen tot maximaal 15 personen kunnen gebruik maken van deze locatie.
Beheerder: Greet Zweers: g.zweers@perspectiefzutphen.nl


’t Nut (Breegraven 1, Warnsveld)

't Nut is weer geopend voor groepen tot max. 30 personen.
Beheerder: Taco ter Horst: t.terhorst@perspectiefzutphen.nl


Mulderskamp en Brink-Zuid:
Mulderskamp en Brink-Zuid zijn door de omstandigheden beperkt geopend. De activiteitenteams starten mogelijk in september weer. Voor overige activiteiten of bijeenkomsten kun je informeren bij de beheerders. De ruimtes zijn geschikt voor maximaal 15 personen.

Beheerder recreatieruimte Mulderskamp: Taco ter Horst: t.terhorst@perspectiefzutphen.nl
Beheerder recreatieruimte Brink-Zuid: Greet Zweers: g.zweers@perspectiefzutphen.nl

 

Voor alle locaties geldt dat we de richtlijnen en adviezen van het RIVM (www.rivm.nl) en de rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl) opvolgen. Indien er veranderingen zijn vanuit het RIVM of de rijksoverheid, dan passen we ons beleid hierop aan. We vragen je om rekening te houden met elkaar en de voorschriften na te leven om elkaar zo weer fysiek te kunnen ontmoeten. Binnen de mogelijkheden die er zijn, heten we je graag van harte welkom!