26 nov 2019
(B)LINKweek - 14 t/m 22 december -

(B)LINKweek - van zaterdag 14 tot en met zondag 22 december een week vol activiteiten onder de titel (B)LINK.

De coordinator van ’t Warnshuus en de beheerder van ’t Nut organiseren samen voor de inwoners van Warnsveld en Leesten van 14 tot en met 22 december een week vol activiteiten en optredens afwisselend in ’t Nut gebouw en ’t Warnshuus. Het thema van de week is verbinden en samenwerken, wat zoveel mogelijk wordt belicht door bestaande activiteiten te benutten, vandaar de naam van deze bijzondere week: (B)LINK.

Wij starten de week op zaterdag 14 december van 10.30 – 17.00 uur met de Kerst Creatief markt in ’t Warnshuus. Gratis toegang.

Op zondagmorgen 15 december om 11.30 uur een prachtig koffieconcert met als titel Kerst Sing Along van muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld in ’t Nut. Gratis toegang.

Op maandagmiddag 16 december van 14.00 – 16.00 uur gaan wij gezamenlijk kerststukjes maken in ‘t Warnshuus. Bloemisterij Rozus uit Warnsveld gaat dit verzorgen. Deelnemers betalen de materiaalkosten à € 20,00 pp. Voor koffie/thee wordt gezorgd!

Dinsdagavond 17 december om 19.30 uur staat in het teken van Oud Warnsveld. Jan Rossel en Meindert Hagenbeek nemen u mee met oude filmbeelden, foto’s en verhalen door de geschiedenis van Warnsveld. Deze avond wordt in ’t Nut gebouw gehouden. Gratis toegang.

Op woensdagmiddag 18 december vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom in ’t Warnshuus voor een creatieve middag. Zij gaan op panelen de mooiste schilderijen maken. Deelnemen is gratis maar wel graag van tevoren opgeven. (opgeven kan in ’t Warnshuus of via henk.steinvoort@warnshuus.nl)

Op woensdagavond 18 december vanaf 19.00 uur kunt u deelnemen aan verschillende workshops country dancing in ’t Nut gebouw. De eerste workshop start om 19.15, de tweede workshop om 20.00, de derde workshop om 20.45 en de laatste workshop om 21.30. U kunt zowel aan één of meerdere workshops meedoen. Gratis deelname.

Donderdagavond 19 december om 19.30 uur komt de jonge getalenteerde en succesvolle biljarter Lion de Leeuw een biljart clinic geven in ’t Warnshuus. Gratis toegang.

Op vrijdagavond 20 december vanaf 20.00 uur geeft de formatie BuBLBL troubadours een mooi optreden in ’t Nut gebouw met NL-talig repertoire van bekende troubadours zoals Jacques Brel, Bram Vermeulen en Robert Long. De toegang is gratis.

Op zaterdag 21 december om 16.00 uur komt de op dit moment populaire schrijver Ozcan Akyol een lezing houden in de bibliotheek van ’t Warnshuus. Toegang € 12,50 incl. koffie en een na borrel. Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Graafschap Bibliotheek en de The Read Shop. U kunt zich opgeven via info@graafschapbibliotheken.nl

Wij sluiten deze mooie week af op zondag 22 december met een culinaire reis door Warnsveld onder de titel ‘Wandelgangen’. Om 15.30 uur starten bij ’t Nutgebouw met een amuse, daarna door naar de molen van Warnsveld voor een mooi verhaal, midwinterhoornblazer en een versnapering. Tussenstop bij de Dierenweide. De hoofdmaaltijd wordt genuttigd in ’t Warnshuus om daarna weer te vetrekken naar ’t Nut gebouw voor de afsluiting met muziek. U hoeft niet te lopen want wij zorgen voor een paardentram! Bijdrage € 6,50 p.p. U kunt zich opgeven in ’t Warnshuus tot 15 december. Vol=vol dus wees er snel bij.

 

Heeft u vragen mail of bel dan gerust!

’t Warnshuus: henk.steinvoort@warnshuus.nl organisator Henk Steinvoort: 0575-522796

’t Nut (Perspectief):info@perspectiefzutphen.nl  organisator Taco ter Horst: 06-83521459