Jongeren

Iedereen kan met zijn of haar vragen bij de sociale wijkteams terecht. Ook jongeren zijn van harte welkom. De jongerenstraatcoaches Fatih en Marc zijn onderdeel van sociaal werk en richten zich specifiek op de jeugd. Hieronder lees je meer over wat zij kunnen betekenen.

 

Van kleine vragen tot grote problemen

Ben jij tussen de 12 en 28 en zit je ergens mee? Dit kan gaan over schulden, ruzies, vrienden, uitgaan, school, werk, uit huis gaan of niet lekker in je vel zitten. Dan kan je altijd terecht bij ons; Fatih en Marc. Een gesprek kost niets en is vertrouwelijk. Bel, mail, app of spreek ons aan op straat. Wij (of één van ons) denkt graag met je mee. Fatih is te bereiken via 06-30118495 of mail hem op f.eren@perspectiefzutphen.nl. Marc's telefoonnummer is 06-29329279 en zijn mailadres is m.vaneekhout@perspectiefzutphen.nl.

 

Jouw eigen plan

Als jongerenstraatcoaches begeleiden wij jongeren individueel. Dat kan voortkomen uit ons contact op straat, maar ook via een doorverwijzing van een school, het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of de wijkagent. Fatih of Marc maakt samen met jou een plan voor de toekomst. Dit is altijd vertrouwelijk en dit plan is van jou.

 

Van school tot stad

Een deel van het werk van ons als jongerenstraatcoaches bestaat uit preventie. Wij zijn aanwezig op straat en ook op middelbare scholen. Scholen schakelen ons in als er zorgen zijn over leerlingen of groepen leerlingen op en buiten de school. Wij zoeken de jongeren op en gaan in gesprek. Wij zijn ook te vinden in de stad tijdens de horecanachten. Een moment waarop veel jeugd uitgaat.  

Marc en Fatih klein voor site