Jongeren

Iedereen kan met zijn of haar vragen bij de sociale wijkteams terecht. Ook jongeren zijn van harte welkom. Onze jongerenstraatcoach Fatih is onderdeel van sociaal werk en richt zich specifiek op de jeugd. Hieronder lees je meer over wat hij kan betekenen.

Van kleine vragen tot grote problemen
Ben jij tussen de 12 en 28 en zit je ergens mee? Dit kan gaan over schulden, ruzies, vrienden, uitgaan, school, werk, uit huis gaan of niet lekker in je vel zitten. Dan kan je altijd terecht bij Fatih. Een gesprek kost niets en is vertrouwelijk. Bel, mail, app of spreek hem aan op straat. Hij denkt graag met je mee. Fatih is te bereiken via 06 30118495 of mail hem f.eren@perspectiefzutphen.nl.

Jouw eigen plan
Onze jongerenstraatcoach begeleidt jongeren individueel. Dat kan voortkomen uit ons contact op straat, maar ook via een doorverwijzing van een school, het Toegangsteam Jeugd of de wijkagent. Fatih maakt samen met jou een plan voor de toekomst. Dit is altijd vertrouwelijk en dit plan is van jou.

Van school tot stad
Een deel van het werk van onze jongerenstraatcoach bestaat uit preventie. Hij is aanwezig op straat en ook op middelbare scholen. Scholen schakelen hem in als er zorgen zijn over leerlingen of groepen leerlingen op en buiten de school. Hij zoekt de jongeren op en gaat in gesprek. Hij is ook te vinden in de stad tijdens de horecanachten. Een moment waarop veel jeugd uitgaat.  

20200102 Fatih Jongerenstraatcoach