Onze diensten

Vernieuwde werkwijze Buurtservice

Vanaf 1 september zetten we de werkwijze van Buurtservice voort vanuit onze sociale wijkteams. Deze vernieuwde werkwijze is de uitwerking van de nieuwe opdracht van de gemeente Zutphen en een nieuwe koers vanuit Perspectief. Deelnemers en vrijwilligers van Buurtservice blijven hun talenten inzetten om inwoners praktische hulp te bieden.

Heb je een praktische klus in huis of tuin, waar je hulp bij nodig hebt? Of heb je een woningaanpassing nodig om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Neem gerust contact op, de deelnemers en vrijwilligers van Buurtservice doen de klus graag voor jou of samen met jou.

Onze vernieuwde werkwijze

  • Je kunt bellen om een klus aan te melden naar: 0575-570454 (op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur). Of vul het formulier in via "klus aanmelden" 
  • Klussen worden uitgevoerd op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur.
  • We vragen geen vergoeding voor de klusuren.
  • Bij iedere klusaanvraag wordt eerst een kijkafspraak gemaakt. We bepalen dan of onze deelnemers de klus kunnen uitvoeren of dat een professioneel bedrijf beter past.
  • Bij de kijkafspraak bespreken we welke materialen er nodig zijn voor de uitvoering van de klus. Deze materialen (zoals verf, hout, schuttingdelen, kwasten, schroeven en lampen) schaf je zelf aan. Zo nodig kunnen wij het aangeschafte materiaal ophalen met onze bus.
    • Wij zorgen voor de gereedschappen. Als er specifiek gereedschap moet worden gehuurd, dan betaal je dat zelf.
    • Bij een stortklus betaal je de kosten rechtstreeks aan de afvalverwerker.


13-01-2021:

Vanaf 4 januari t/m 19 januari voeren we, in verband met de Coronamaatregelen, geen nieuwe klussen uit, maar kun je wel een klus aanmelden voor de periode na de lockdown.

Heb je een urgente klus en/of vragen hierover, dan kun je contact opnemen met Buurtservice via 0575-570454 (op maandag, woensdag en vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur).

We staan je graag te woord!